Takaisin blogiin

Kukko kiekuu!

24.04.2018  /  Meist√§ , Palvelut

Olemme Kokku...

28 tammikuuta 2017 alkoi kukon vuosi monessa aasialaisessa kalenterissa. Meille vuoden alku oli odotusten täyttymys. Edeltävänä syksynä olimme päättäneet yhdistää freelancer-portfoliot, laittaa startup-yrityksemme tauolle ja lähteä luomaan näyttäviä verkkopalveluita suomalaisille PK-yrityksille. Tätä päätöstä, luonnollisesti, edelsi harkinnan ja syvällisen arvioinnin jakso. Teimme markkina-analysointia, taitojemme ja työmme laadun kartoittamista sekä pohdintaa yhteisestä visiosta. Tuloksena syntyi lujat arvot ja vahva visio Kokusta.

...asenteemme on kukko!

Kokku merkitsee meille monia asioita. Japaniksi, kirjoitusmerkeist√§ sek√§ lausumistavasta riippuen, kokku tarkoittaa kukkoa, kokkia tai jopa ahkeraa, keitti√∂n puolella uurastava t√§rke√§√§ palvelijaa. L√§hemp√§n√§, rakkaassa etel√§naapurissamme, sana tarkoittaa kokoon kutsumista, yhdess√§oloa sek√§ yhteenliitt√§mist√§. Valitessamme uuden digitaalisen luovan toimistomme nime√§ pystyimme samaistumaan n√§ihin kokun eri merkityksiin.

Kukko mielletään aasialaisessa mytologiassa suoraselkäiseksi ja luotettavaksi eläinhahmoksi joka kyseenalaistaa olettamuksia, on taitava organisoija, vahva talousosaaja sekä omistautunut ja osaava multi-taskaaja. Kukon heittäytymiskyky ja uurastus palkitaan muinaisissa tarinoissa hyvällä onnella.

Rehtiys, todenmukaisuus, täsmällisyys sekä omistautuneisuus yhdistettynä taitoon ja tunteeseen ovat toimintamme lähtökohtia. Nämä arvot ilmenevät työskentelyssämme niin luovassa työssä ja toteuttamisessa kuin aikatauluttamisessakin. Tavoitteemme on ymmärtää ja luoda kokonaisuuksia, jotka saavuttavat kaikkien sidosryhmien tavoitteet ilahduttavasti. Uskomme käsitteisiin "win-win", "extra mile" ja "fresh design".

 

santtu naama 

Ai, mitä me teemme?

Kokku Oy:n missio on yksinkertaisuudessaan ilahduttavien verkkosivukokonaisuuksien sekä digitaalisten palveluiden suunnittelu ja toteuttaminen. Meille tämä on web designia, mutta palvelumme sisältää myös konseptisuunnittelua, brändin määrittämistä sekä markkinointia. Haluamme nostaa yksilöllisesti rakennetut verkkopalvelut PK-yritysten trendiksi sekä auttaa asiakkaitamme digitaalisen vallankumouksen haasteissa, kädestä pitäen ja kokonaisvaltaisesti.

Kokun ydinosaaminen kiteytyy design-ajatteluun ja sovelluskehittämiseen eli suunnitteluun ja ohjelmointiin, moderneja markkinointipalveluita unohtamatta. Tiivistettynä tuotamme asiakkaillemme näyttäviä verkkosivuja ja suunnittelemme raikkaita, visuaalisia online/offline-kokonaisuuksia, tunteella.

„ā≥„ÉÉ„āĮ


Noh, keitä olemme?

Kokussa on vain kukkoja, sukupuoleen, ikään tai taustaan katsomatta. Olemme nuorekas yrittäjähenkinen tiimi jonka osaaminen jakaantuu monipuolisesti web designin, ohjelmoinnin, markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen ympärille. Tiimiä täydentää joukko eritaustaisia innovatiivisia alan osaajia freelancereina, osa-aikaisina ja harjoittelijoina. Kaikkia kukkoja yhdistää palava halu luoda ennennäkemättömän hienoja, rajoja rikkovia ja ajan hengen mukaisia palvelukokonaisuuksia.

 

Eemeli Vanhanen

 

Kokun web design- ja ohjelmointi build-o-matic Eemeli, myös Eepuna tunnettu, on neljännen vuoden Aalto yliopiston tietotekniikan diplomi-insinööriopiskelija, jolla on muutaman vuoden kokemus B2C-myyntikentältä sekä useamman vuoden taustaa erilaisista ohjelmistoprojekteista. Eemeli on mm. rakentanut uudentyyppisen rekrytointijärjestelmän Aalto yliopiston Startup Life-ohjelmassa ja toiminut aktiivisesti Suomen suurimmassa yrittäjyysyhteisössä, Aalto Entrepreneurship Society:ssa. Vahva visuaalisuus sekä haastavat front-end projektit ovat Eemelin työn suola. Eemeli murtaa koodaristereotypioita ja on todistanut työkavereilleen, että myös koodatessa voi pitää meteliä.

 

 

 

 

 

 

Santeri Huikari 

Kokun projekti- ja asiakashallinnan ammattilainen Santeri a.k.a Santtu on ty√∂skennellyt myyntialalla vuodesta 2011. Santtu on ker√§nnyt kokemusta teleoperaattoreiden parissa ja samalla toiminut yritt√§j√§n√§ tietotekniikkatukitarjoajana. Aaltoes-yritt√§jyysyhteis√∂ss√§ Santtu on toteuttanut lukuisia tapahtumia, ker√§nnyt tapahtumarahoituksia sek√§ rakentanut kattavaa yritt√§j√§verkostoa ymp√§rilleen. Kokun arjessa Santtu luo arvoa vuorovaikutus- ja empatiataidoillaan, sek√§ toimii ehtym√§tt√∂m√§n√§ puujalkavitsien luonnonvarana. 

 

 

 

 

 

 

 

Ella Hyvärinen

 

Tuotantomme moniosaaja Ella tekee monipuolisia sivustoja niin visuaalisen suunnittelun kuin teknisen toteutuksen puolella. Ellalle viimeistelty j√§lki, toimivat tekniset ratkaisut ja k√§ytt√§j√§l√§ht√∂inen suunnittelu ovat toiminnan keski√∂ss√§. Aamuvirkkuna h√§n on aina ensimm√§isen√§ paikalla, eiv√§tk√§ projektien joskus kire√§tkin aikataulut ole Ellalle ongelma. Ella on sekoitus web designeria ja koodaajaa - h√§n halusi alunperin suunnittelijaksi, mutta p√§√§tyi lopulta visuaalisesti orientoituneeksi kehitt√§j√§ksi. T√§m√§n ansiosta luovan koodin tuottaminen sujuu Ellalta vaivatta.  

 

 

 

 

 

 

 

 

Yasir Al-Ani

 

Kokun designista vastaa Nurmijärven oma poika Yasir, kavereiden kesken Jaasu. Skotlannissa koulutuksensa hankkinut designer johtaa Kokun design-prosesseja ja pitää huolta, että tuotantomme laatu pysyy standardiemme mukaisena. Jaasua sytyttää kaikenlainen visuaalinen tarinointi. Hänelle on tärkeää ymmärtää maailmaa merkkien ja symbolien kautta, muovaten siitä parempaa ratkomalla ongelmia, ilahduttamalla tai tuottamalla arvoa ihmisten arkeen. Jaasun tausta palvelumuotoilussa, käyttäjäkokemussuunnittelussa ja visuaalisessa viestinnässä luo hyvän pohjan kokonaisvaltaiselle designille. Vapaa-aikanaan Jaasu kirjoittaa graafista novellia, suunnittelee lautapelejä ja kuluttaa valtavan määrän elokuvia ja tv-sarjoja.

 

 

 

 

 

 

juho

 

const Juho = 'Developer'
let skills = [
js: 'es' + Math.PI,
scss: 'sassy',
php: echo !null,
packages: import *,
os: 'linux'
]
Juho.forEach(var skill of skills){ skill.upgrade(1337) }

 

 

 

 

 

 

 

Jona-1

 

Jonatan, tuttavallisemmin Jona, on Kokun toimitusjohtaja, mutta tunnetaan paremmin Kalevankadun Denzel Washingtonina. Jona on yli kymmenen vuoden kokemuksella rautainen myynnin ammattilainen ja Aalto-Yliopiston Kauppakorkeakoulun opiskelija, joka perusti ensimmäisen yrityksensä jo vuonna 2006. Jonan päivittäiset duunit koostuvat liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, sekä asiakkaiden liiketoiminnan kehittämisprosesseissa avustamisesta. Jona on tosikko.

 

 

 

 

 

 

 

Gettin' jiggy with it

On huhtikuu 2018, ja Kokku on saavuttanut vankan taaperoiän. Matka tähän on pitänyt sisällään monipuolisia projekteja, uusia tuttavuuksia, raakaa työtä ja pitkiä naurunsekaisia päiviä toimistolla. Asiakkaisiin on lukeutunut useita värikkäitä yrityksiä, yhteisöjä ja virastoja aina Työmarkkinatorista pelialalla toimivaan JerAxiin. Kokun lento on ollut nousujohteista, ja tiimi on vuoden varrella moninkertaistunut.

Kokku on rakentanut itselleen pesää raikkaana ja innovatiivisena toiminnallisten, visuaalisesti vaikuttavien verkkosivujen ja -sovellusten toteuttajana. Joukko tyytyväisiä asiakkaita on vahvistanut Kokun menestyksekästä polkua. Vuonna 2018 Kokku jatkaa kasvamistaan ja panostaa erityisesti visuaalisesti näyttäviin koodi- ja design-projekteihin.

*mic drop*

 

Kokun tiimi ūüźď

Nuoren, mutta kokeneen tiimimme juuret löytyy neljältä eri maanosasta ja olemme valmiita antamaan 100%, aina! Tervetuloa osaksi tarinaamme. Lähdetään luomaan sinulle alasi erottuvin verkkopresenssi, yhdessä.